M'HAN DEDICAT UN MEME

Les excuses s'amaguen al racó de l'armari del fons de l'habitació que ningú visita més que una vegada l'any. Blanques de pols i sense empremptes d'un present llunyà les excuses ja no serveixen de res, més que per afirmar-se un mateix, imperativament, que seran les últimes excuses arraconades. Les últimes.

Porto dies sense escriure. Així és.

Però avui m'il.lusiono en escriure aquest post, part rídicula i insignificant d'una cadena memètica a la què m'he enganxat de la mà familiar d'en Don-aire.

Comencem. Consisteix en respondre, simplement.Quins nervis...

“¿Qué cosas tiene España que te animarían a irte a vivir a otro país si tuvieras la oportunidad? ¿Qué te resulta insoportable en la sociedad / sistema económico / política / cotidianidad española? ¿De qué huirías de la cultura de este país? En resumen, tres razones que te animarían a irte de España de tener la oportunidad”.

Crec que tot el que té, tot el que no té, tot el que té i no sap que té, tot el que no té i li queda tan bé no tenir... em fan no plantejar-me en cap cas, marxar.

Però ... podem dir que em crispen certs programes de televisió que paguen sumes extraordinàries a "treballadors" que no treballen; i, ... no puc amb la sensació que em desperten els manipul.ladors que aconsegueixen els seu objectiu a l'horitzó: manipul.lar; i, ... no aguanto els nostres silencis (també el meu), quan fa falta UN CRIT davant d'una injustícia.

Passo el meme ... directament a qui volti per aquí.

4 comentarios:

Tanhäuser dijo...

He pasado para saludarte y para decirte que me encantaron tus razones.
Besos

MENS REA dijo...

Por cierto, y a mí las tuyas...
Gracias por tus visitas.

Un besote.

Max Estrella dijo...

ciertamente es muy dificil expresar las razones por las que uno se marcharía de España,precisamente por todo lo que dices...habría de darse una situación insostenible en la que no puedo imaginarme ni quiero imaginarme...pero razones de andar por casa son la hipocresía (ej.no hablar bien de los vivos ni mal de los muertos,típicamente español);nuestro espíritu de chapuza,de parche,de eventualidad...
nuestro ruido,argumentaciones a gritos,chillones....y eso que para muchas cosas que nos rodean nos hacemos los sordos....
meme contestat...
petons

MENS REA dijo...

Y menos mal que tenemos esa capacidad, a veces divina, de continuar mirando pero sin saber qué dicen...

Gracias. Un saludo.